Utvandra från Sverige??

Visst har jag alltid funderat på att flytta på mig, flytta söder eller väst i världen... Men, nu när det kommer till kritan är det inte lika lätt som det först var när tankarna föddes. Ett tag nu har jag förnekat min starka vilja om att flytta utomlands, kanske för att jag tror att jag inte kommer att klara det. Kanske får jag inget jobb, kanske igenstans att bo?? Men om andra klarar det, då borde jag oxå det...

Ifall ni som läser detta kanske har något gott tips om hur man kan gå tillväga, så snälla tveka inte, kommentera!


PÖSSS / Jess

stressed out

Förr arbetade jag alltid bättre under press, inte nu längre... så fort det blir lite stressigt lägger jag ner det. Jag tycker inte om denna sida av mig. Hur ska jag förändra mitt beteende. Jo, jag ska plugga ikväll, och imorgon. Jag har flexdag imorgon och det ska bli så skönt! Jag ska komma ut lite, och ta en skön promenad, men främst ska jag PLUGGA. Enda lösningen är att ta hand om det som stressar mig, för det är bara då mitt sinne kan få vila lite.

PUSS / Jess


Internationella Relationer = Need for Kaffepaus

Idag påbörjade vi en ytterst plågsam kurs, dock väldigt lärorik och allmännbildande. Jag har valt kursen för att jag vill bli mer allmännbildad och tycker att det verkar som väldigt användbar information. Men det betyder ju självfallet inte att alla lektioner är så himla roliga. Tur att det går lite kul folk i kursen iaf. Alltid kul med nytt folk och nya vänner.

Det var allt för mig, bara en snabb update. Nu ska jag tillbaka till mitt samtalsämne och kaffe. PUSS/ Jess

ModeMässa

Idag bär det av på modemässa. Vet inte riktigt var i stan den ligger, men Peter kommer och hämtar mig så det är lugnt, hihi... Inträdet är bara 100 kronor, och i slutet av mässan kommer det utses en vinnare. Dem som tävlar är designers som ännu inte slått igenom riktigt och dem tävlar om att få sälja sina kläder på MQ. Jag vet inte hur mycket dem ska få sälja, om det bara är ett plagg eller så, men det är ju stort ändå, MQ finns ju överallt.

Jag hoppas att det blir intressant och att det är mycket fina kläder. Men snart måste jag nog gå och göra mig iordning, för man vill ju se bra ut när man går på något sådant här, hihi* Jag tror det blir en svartvit kjol, väst, skinnjacka, och sjal.

Massa pussar på er alla, hoppas att ni får en underbar Söndag/ Jess

RSS 2.0