Dagens spännande händelse & mysbilder från helgen

Idag har det verkligen varit storm ute. Självklart tyckte jag att det var viktigt att vara lite aktiv idag så jag och mamma gick ut på långpromenad, men det var tufft för vi höll verkligen på att blåsa bort, haha...


Dagen började dock med att min älskling ringde och väckte mig, och glad var kanske det sista jag blev. Han ringde för att säga att hans telefon hade dött och han hade glömt bort koden, så han bad mig åka hem till honom och se vad den var, för han hade sparat den på ett papper. Haha, nyvaken och detta var det första man fick höra? Arg och trött var jag, haha, så jag bad honom ringa tele2 och inte mig och la på.

Förutom detta hände en spännande grej idag, jag och mamma bestämde oss för att tanka Patriks bil när vi ändå var ute och köpte jordgubbar :) jag kör fram till bensinstationen, vi konstaterar att bensinlocket är på höger sida, men sen då? Vad skulle vi tanka med? Haha, valen var besin: 95 el 98 el etanol eller diesel. Diesel och etanol visste vi ju att det inte var, men var det 95 eller 98? Ingen aning. Men vi gissade, för det var ju pinsamt och ringa om hjälp, haha. Kliver ur bilen och får tillsist in kortet åt rätt håll i automaten och efter det var det faktiskt inga problem. Haha, vem visste att det skulle vara så enkelt att tanka, nej men allvarligt, jag var lite nervös, hahahaha!

Nu tänkte jag ladda upp några mysbilder från förra helgen. Jag och min älskling hade så mysigt, åkte båt i blåsten ut till en liten ö och åt väldigt god mat och gck på en mysig promenad bland kusthusen.  Jag älskar att Patrik alltid vill hitta på en massa mysiga grejer.....



Jag i min goa indiantröja och i Patriks famn, ute på havet...*kallt*



Jag fick en puss oxå! Tur man kan ha ibland...hihi



Väl på ön bjöd älskling mig på den godaste maten jag ätit på länge! Årets första färskpotatis, lax, räkor och sallad. Det var underbart, och jag var såå hungrig! Det var verklligen en jättemysig dag. :) Jag älskar dig Patrik!

Puss/ en lyckligt lottad Jess


Studentbankett

Idag var det dags för studentbanketten, som jag nästan missade för att jag hade intalat mig själv att det var på onsdag. Idag var också det sista dagen med plugg under hela min studenttid! Det är helt sinnes! Jag kan inte förstå att det är slut. Kanske låter det helt tokigt men alla på min skola förstår när jag säger att det finns ingen härligare känsla än när man:

- Skrivit klart en vetenskalig uppsats
               argare blir man dock när skrivaren inte fungerar (det gör den aldrig)

- När man lämnar in ett välarbetat arbete i facket till lärarna

- När man tar en kaffepaus mitt i lektionen och går ner till Pia i kaffeterian

- När någon har en hissnyckel och kallar på hissen (som bara lärare får använda)

- När parken utanför har blivit grön och man sitter ute i den och myser med Peter


Allt detta låter nog väldigt främmande för någon utanför vår skola, men ni får helt enkelt lita på mig att det är känslor som man aldrig kommer att glömma. Som man kommer att sakna...


Puss / Jess <3


Nu har älsklingen åkt

Patrik ska bort med jobbet denna veckan och nästa, perfekt timing nu när jag snart tar studenten... eller inte! Ville verkligen inte att han skulle åka, och har småsurat på honom lite för att han åkte, men han kunde ju inte direkt stannat, det var ju jobb det handlade om.

Han kommer i alla fall hem på min student :) och så kommer han hem till helgen :) Det är bara att jag är inte så van vid att inte träffa honom, jag är däremot van vid att vi träffas varje dag. Kanske kan det vara bra att vara ifrån varandra lite, få lite luft under vingarna. Men just nu känns det långt till fredag. Men jag har massa kul att sysselsätta mig med hela veckan så den ska nog gå fort :)


Veckoresumé

Imorgon är sista dagen som jag tänker plugga, haha! Då ska sista arbetet redovisas, så skönt. Sen på kvällen är det bankett, då lärarna pratar och spexar :) Ska nog bli kul.. Onsdag är jag ledig, hoppas att det är sol och gott väder s man kan vara utomhus, och sen på tosdag ska jag nog åka till stan och kolla på studentpresent med mamma. Har önskat mig en klocka :) Så det är ju faktiskt hela veckan, sen kommer älsklingen hem igen :)

Visst är det en underbar känsla att ha någon att sakna :)



*token jag saknar*

Kramar från / Jess - ha en bra dag :)


Studentbalen 2009

I onsdags var det bal! Jag vet att vi är sena med bilderna, men har bara inte suttit vid datorn så mycket sen dess. Balen var jättemysig, vi tog kort, åt massa god mat och dansade massor! :)

Här kommer några bilder på mig och min älskling från balen:


Jag bär en olivgrön klänning från Chelsea och svarta skor från bianco (med skyhöga klackar!)

Patrik bär en grå kostym från Zara och svarta mockaskor från Hambursundsskor. Hans detaljer i grönt är uppsydda av sjalen som var till min klänning.




Hihi* världens största smile! Vi övade på detta smile heeela kvällen! Haha



Våra vackra vänner! Alla var såå fina den kvällen, det är ju det som är det roliga :)

Så, det var ett smakprov från vår bal :)
Pusselipusss / Jess


Stryker kostymen

Så var det dax igen (bli itne chockad älskling men jag skriver faktist). Ska på bal imorgon med flickvännen, ska bli jätte kul! Förra gången fick man ju gå med två barndomskompisar, kul men inte så där speciellt som detta kommer bli! Har varit och klippt mig idag, men raka mig får jag inte! Tjejen vill att jag ska se lite ruffsig ut. Annars blir outfitten en gråkostym med fluga som matchar Jessicas klänning. Blir nog riktgit snyggt! En bild kommer på torsdag så håll utkik!

Den närmsta tiden framöver kommer jag att befinna mig i Strömstad, ska vara där med jobbet och bygga på en butik som öppnar den 29. Kanske möts där mellan alla norrmän?

Trevlig kväll!
/PN

Balen imorgon...

Imorgon är det bal. Jag börjar faktiskt bli lite nervös, mest över hur mitt hår kommer att se ut, men också för allt annat. Jag tror att det kommer att bli superkul :) och ser verkligen fram emot det! Nu har jag precis duschat och plockat ögonbrynen smörjt in mig i god lotion (bioterm) och en massa sånt mas. Det är verkligen massa små saker som ska göras nu tills imorgon för att man ska se så fin ut som möjligt.

Så det som jag har kvar nu är att:
- Måla manikyr
- Testa klännignen och allt tillsammans
- Och massa annat skönhetsgrejs som jag bara inte orkar skriva upp, och knappt kommer ihåg, haha


Jag kommer självklart lägga upp bilder från balen på bloggen. :) Men det blir inte förrens på torsdag eller fredag.
Kram / Jess


Mmm, drömbilen!

Detta är ju absoluta drömbilen.. Men tills dess kör jag min pojkväns lilla Peugot :) Som jag fick en egen nyckel till igår :) *happy face*



Kram / Jess

En morgonlista

Ibland har man bara så mycket man måste gör under dagen att man helt enkelt får skriva en lista.. Haha, Pernilla (goa vännen) skrev oxå lista idag, men precis som jag glömde hon den hemma... typiskt... Så jag tänkte att jag skriver en lista här på bloggen istället. Har ju massor att göra idag eftersom det är bal imorgon...

Att göra lista:
- Köpa vitt nagellack (ska göra manikyr)
- Ta ut kontanter (balen tar inte kort)
- Gå till syo:n
- Köpa ögonskugga
- Köpa eyeliner
- Inte glömma att äta, kaffe räknas inte
- Power-walk
- Ha tre lektioner i skolan

- Prova klänningen med skorna och allt :)


Det var allt jag kom på nu, men det fattas säkerligen en massa, haha...


Over and out / Jess


Ett bildspel av förra och denna helgens mysigheter :)

Vi börjar med förra helgen.. Då vi åkte till stan och mös..


Självklart tvingade Patrik upp mig på nån kulle, som man BARA behövde gå typ 200 trappsteg för att komma upp på.. hihi




Efter det fick jag dock min belöning. Kanske världens största kanelbulle.... :)



... men jag blev ju mätt efter att bara ätit såhär mycket, som b.t.w. motsvarade typ tre bullar, haha..



Efter en tung dag på stan, eller inte, så slappade vi med en bra film och en god flaska rött (ps. alkohol är skadligt, som man ska säga när man är politiskt korrekt, så nu vet ni det, hihi)



Denna helgen som just varit spenderades dels här. På en klippa mitt ute i ingenstans. Det var helt vindstilla och väldigt soligt, inte ett enda moln. :) Helt underbart, lite fika, lite plugg (obligatoriskt) och lite kortspel..



Ännu en vacker bild från var vi var.. Älskar denna plats.



Söndagen åkte vi runt o shoppade och gick på promenad, och se där, jag fick en blomma i håret... :)

Detta var bilderna från mina senaste myshelger, haha, ska försöka att uppdatera med bilder oftare. Nu är det ju inte så mycket plugg kvar heller så det ska nog inte bli några problem.

Massa soliga leenden från oss...


Det är snart studenten!!

Idag insåg jag vad nära det är, snart är verkligen studenten! Det är både svindlande läskigt och kopiöst roligt. På någt konstigt sätt råkade jag oxå bli utnämnd till arrangör för studentmiddagen på smögen. Inte riktigt något som jag i vanliga fall skulle ha tagit tag i, men men.

Har föresten haft en helt underbar helg, hur har er helg varit? Lördagen spenderade vi på stranden bland klipporna. Alldeles ensamma jag och älsklingen. Det var helt underbart, massa sol och massa mys. Söndagen spenderade vi dels på shoppinggatorna. Där Patrik i all hast såg en skylt att dem sökte jobb, i en Gina butik. :) Överlycklig blev jag. Som tur var hade jag en CV liggandes i bilen så vi rusade tillbaka och sen sökte jag jobbet. Jag hoppas att det gick bra, det skulle ha varit otroligt kul att få jobba i en av mina favoritaffärer. A dream come true maybe?

Sen närmare på kvällen blev det fotboll, Patrik skrek och kollade, jag satt och frös och åt hamburgare..hihi*

BTW, jag köpte dem perfekta skorna till studenten igår, dem var helt fantastiska. Tyvärr tänker jag inte visa upp dem här i bloggen än, för jag vill inte att alla ska se dem, hihi, *luring*

Känns så underligt att det snart är student och att jag inte har någon koll än på vad jag ska göra. Jag förösker mest att inte få panik, och det är väl en bra ide. Haha. Men seriöst, jag ha ringet jobb! Ingen plan alls egentligen. Men någon gång ska väl jag också bara låta ödet ta sin väg och leda mig, kontrollfreak som jag är... jag hoppas verkligen att något av dem jobb jag har sökt hör av sig, jag har goda referenser och jag har sökt många jobb, så det är väl inte helt omöjligt, eller?

Nu har jag lite grejer att göra innan hela dagen går förbi:

- Power-walk
- Duscha
- Läsa filosofi
- Packa (ska hem till Patrik)
- eventuellt söka något mer jobb, ifall jag hittar ngt

Sen ikväll ska jag försöka hinna med att lägga upp ett litet bildspel från i helgen. Puss alla söta / Jess


Filmrecention - Änglar och demoner

Igår var jag och Jessica på bio igen för första gången på mycket länge. Det var premiär kväll för Änglar och demoner med Tom Hanks, Stellan Skarsgård mfl. Tycker inte filmen håller samma mått som föregångaren (Da Vinci koden). Stundtals tempofylld dock fattig på historisk fakta. Filmen svängde betydligt mer än vad den första gjorde vilket gjorde att man aldrig egentligen visste hur det skulle sluta.

En sak som slog mig under filmen är varför svenska skådisar (manliga i detta fall) alltid, eller nästan i alla fall är bad gays? Är de det lömska utseendet vi har eller den knarrig engelska?

Eftersom jag är svag för filmer med historiska inslag gillar jag filmen, dock är den lite luddig och många tempoväxlingar vilket jag inte klarar av med mitt snurriga huvud! Tur jag hittar hem, ibland.

Nu återstår väl bara att säga god natt!

GOD NATT! ;9

Varför så mycket plugg??

Det är inte svårt att räkna dem återstående dagarna i skolan nu, men det är däremot ingen lätt uppgift att räkna upp alla inlämningar, prov, och förhör som återstår... Vad tänker mina lärare med? Idag missar jag avslutningen på min danskurs för att jag är tvungen att plugga matte, naturkunskap och u-landskunskap. KUL.

Jag känner mig lite vemodig över detta, skulle mycket hellre dansat. :( Men men, vi får väl hoppas att jag klarar provet imorgon för då är det ändå värt det.



*Dagens hatobjekt - matteboken!*

Pusssss / Jess

Buzy day

Hur kan en dag vara så full utav aktiviteter fast än att man inte ska till skolan? Jo, ni ska få en snabb lista över vad jag har att uträtta idag...

- Dammsuga - (hatar det!)
- Åka till Frissan och göra fina slingor! :)
- Göra matte - (har prov på fredag)
- Läsa massa geografi - (prov imorgon)
- Allmänt städa hemma... :(
- Träna - (troligen en go promenad)
- Kanske sola en stund (kan knappast räknas som en del av min "to do list" men men ;) )

- Hämta älskling från jobbet
- Bio ikväll - (Änglar och demoner)


Detta är alltså dagens schema, och nu ser jag att klockan börjar rulla på rätt snabbt om bara en timma måste jag åka till frissan, och jag vet knappt var hon bor :P (hon har sin salong hemma numera, men hon e världens sötaste frisör :) )


Bio:n kommer jag att skriva om senare ikväll eller imorogon.. nu måste jag göra något åt mitt morgonutseende och dricka lite kaffe innan departure..


Eftersom vi ska se på världspremiären av Änglar och Demoner senare så får ni tycka till om vad ni tror om filmen, eller vad ni tyckte om boken... Jag har läst boken och det är utan tvekan den bästa jag läst... har stora förhoppningar på filmen..

PUSSSSSSSSSSSSSSSS


Beroende av smink? - räknas nagellack?

Jag har aldrig varit särskilt beroende av smink. Inga svårigheter med att gå till skolan utan det, inga problem alls.. trodde jag... För första gången på kanske ett år bestämde jag mig för att ta bort allt nagellack. Tog fram ta-bort-grejsen och satte igång med putsandet. Ingen mer fin färg på tosarna, och ingen fin färg på fingernaglarna.

Då kommer vi till det extremt löjliga. Jag har aldrig förstått tjejer som inte kan visa sig utan smink för sina pojkvänner. Men så satt jag där i soffan med sockar och allt. Varmt var det och jag tänkte ta av mig sockarna, sen kom jag på det, mina fula naglar skulle ju synas, hahaha! Kan ni fatta vad löjligt... Så målade alla naglar snabbt, bara för att få lite färg och kände mig med ens mycket finare. :)

Det är konstigt vad man kan anklaga andra för att vara löjliga, när man inte inser vad löjlig man själv kan vara..




Alla mina underbara nagellack, vad skulle jag göra utan dem?! HAHA :)

PUSSSSSS/ Jess


Spotlife

Idag har Spotlife börjat anta ansökningar igen! Underbart.. Jag skulle så gärna vilja att dem antog denna blogg, men jag tror det kan bli svårt, vi har kanske inte tillräckligt många besökare. Däremot skulle vi verkligen vilja ha hjälp med att förändra vår blogg, speciellt utseendemässigt.

Vi får väl se. Jag har i alla fall bestämt mig för att jag ska börja blogga igen :) *happy face*!

Pusselipuss


RSS 2.0