HELGEN

FREDAG
På fredagen åkte jag och Patrik upp till papí. Där blev vi  välkommnade med champange och jordgubbar, vi firade nämnligen pappa. Det var jättemysigt. Grattis papí.

På kvällen gick vi til en sjö och grillade, med Johanna och Jens. Det var mysigt men knotten och myggen var för agressiva så jag o Patrik drog oss hem till papí och champangen igen, hihi.*


Papí och Karina :)


LÖRDAG
På lördagen var det tidig morgon som gällde. Alltför tidig! Men som tur var sötisen Karina uppe och gjorde pannkakor till oss, min absoluta favorit till frukost. Efter en underbar frukost åkte vi och hämtade Johanna och Jens, sen var vi snart på väg till Liseberg :)

Efter en lång bilfärd var vi framme, och vädret var underbart! Flumride var definitivt ett måste, och shit va blöta vi blev. Mina shorts var som om ja badat och mitt linne likaså, men det var bara gott att bli lite avsvalkad. Hela dagen var mysig, och älsklingen min var världens sötaste hela dagen. Han var så gosig :)

Hans mest fasande ögonblick under dagen var dock när vi skulle åka uppsvinget, och jag måste medge att jag var rädd, hahah.. Fotot nedanför var också aningen hisnande, men då var inte älsklingen med.




SÖNDAG
Efter en händelserik helg var väl tanken att bara slappa, men papí hade en annan idé. Han ska nämnligen måla huset snart, så, vi spenderade hela dagen med att tvätta rent huset. Det var inget lätt jobb precis, det är ett högt hus, och ett vitt hus, så det var verkligen smutsigt. Patrik som är så höjdrädd fick pappa upp på en stege för att tvätta, det var kanske den sista platsen jag förväntade mig att se honom, haha. Men huset blev verkligen bra när det väl var tvättat, kul. Jag har inget kort på det som klart, men jag har ett kort då Patrik sitter på taket, hahah...


Min lilla sötnos

Detta var vår helg, en helt underbar sådan.

Ha en bra tisdag, kramar!

Kass uppdatering - but huge news! :)

FörlåtFörlåtFörlåtFörlåtFörlåtFörlåtFörlåtFörlåtFörlåtFörlåtFörlåtFörlåt!
Jag har inte uppdaterat på väldigt länge, men jag ska berätta för er vad som har hänt dem senaste dagarna :) Det har varit händelserikt :)

Men det kommer jag inte göra idag. Imorgon kommer jag att berätta mer, och lägg in lite bilder.
 
...but huge news!
JAG FICK JOBBET JAG SÖKTE :) JAG SKA BÖRJA JOBBA PÅ NEW YORKER!!!!
De ringde idag och berättade att dem ville anställa mig som deltidare, 50%. Jag var så lycklig att det bringade tårar i mina ögon. Jag har hoppats så, men hela tiden varit så rädd för vad som väntat, men nu känns det så skönt att veta att man har ett jobb. Ingen mer osäkerhet. *happyhappyhappy*


Många kramar, hör av mig imorgon, nu ska ja dricka lite vin :)


Vackra sjalar!

Åhh fick världens sötaste surprice här om dagen då jag kom hem till pappa. Ett paket från posten hade anlänt. Det var en gammal vän, Anette, som hade skickat mig två stycken av dem sötaste sjalarna någonsin! Hon har gjort dem själv, hon sysslar nämligen massor med hantverk och liknande. Hon är superduktig. Har tidigare fått en lykta av henne, oxå jättesöt. Men nu måste ja visa bilder på sjalarna.

Älskar färgerna i denna.



Eftersom dem båda är rätt så smala går de att använda som skärp oxå, i både midja och byxor. Du kan även ha dem runt väskan som utsmyckning. Otroligt söta vilket fall som, tack så hemskt mycket :)

Pussokram

.

.


Underbara promenader hemma hos Papí

Sötnosen Johanna och jag tog en promenad förut, och min fina kamera fick följa med och ta kort. Det är helt mind blowing, vad vackra kort kameran tar, jag blir så lycklig :)






Vovvarnas badplats


Hihi, lurig liten and

Nej, nu kan jag inte blogga mer, nu ska jag och pappa dricka varm oboj och äta kärleksmums! Gott.. Kramkram


Help me!

3 dagar kvar tills min arbetsintervju, och jag längtar så! Jag kan inte fatta att det kan vara möjligt att jag kan få slita och jobba igen. Jag älskar att jobba! Låter kanske knäppt, men det är verkligen så.

Jag tänkte be er lite om hjälp, vad anser ni att jag ska ha på mig när jag åker på intervjun. Det är trots allt en otroligt trendig affär, men är slitna ascoola jeans fel för tillfället? Och vad ska jag ha till?



Hjälp mig att välja? För jag vill verkligen ha jobbet!

xoxo/ hörs sen, har modetips till er..


EXTREMT nyttigt tips för chokladälskaren

Är du precis som mig? - Evigt kär i choklad!
Jag har lösningen!



Gojibär är för mig något helt nytt, jag gick på dem på Maxi och sen dess har jag varit helt fast. Dessa draperade bär i choklad smakar otroligt gott, de påminner lite om chokladrussin.

Goji ÄR:   (information från http://goji.nu/)
Dessa bär kommer ursprungligen från Kina och har blivit uppmärksammade inom kostforskning. Bären minskar tillskottet av vita blodkroppar och därav förstärker ditt immunförsvar. Bären är även rika på antioxidanter som förhindrar leukemi och renar kroppen från gift som sätter sig i kroppens fettlager. Rekommenderat dagligt intag finns på påsen, vilket är ca en hand full.

Jag kan bara prata för mig själv, och jag tycket om dem. De är draperade i väldigt mörk choklad, så det är inget man äter i mängder, men ett par då man inte kan stå emot chokladsuget, då passar dem perfekt.

Ät det du tycker om, men välj råvaran med omsorg!


Midsommarafton - bildspel

Heeej!
Jag hoppas att ni hade en mysig midsommarafton :) och plockade blommor och åt sill. Jag tänkte sammanställa min midsommar med ett bildspel. Vi började dock med att åka till Patriks familj för att äta god midsommarmat, men glömde ta kort då. Så bildspelet börjar först när vi kommit hem igen, för att göra krans och sedan bege oss till Pappa min.



Kransen på :)



Haha



Jag och Papps väldigt mycket senare



Jag och älsklingen! Som gjorde dagen alldeles speciell...

Puss o kram på er!


everyday myspys

Tog bilen in till köpcentret en stund. Älskling och ja skulle köpa gott att dricka, och så köpte jag en ny almenacka. :) Jag tänkte att en ny start kräver en ny almenacka. Åhhh, jag hoppas att jag kan få jobbet, tänker på det massor.. :)

Nu kommer snart älsklingen hem, vi ska äta pizza, eller han i alla fall. Jag har inte bestämt mig..

Massa Pussar, Jess

Baglady-bracelet

Heeej.

Visst lovade jag att visa det fina Bagladyarmbandet som jag fick utav Patriks syster :) i studentpresent!
Här kommer det:



Verkligen sött. Passar perfekt till allt från röda- till rosa nyanser av outfits :)
Tack igen, det var så gulligt av dig Katrine / Puss Jess


Ps. Vilket är ert favorit märke när det kommer till trendiga armband??


Big news!!! - and todays clothes!

Vi behåller spänningen en stund, för först vill jag visa vad jag hade på mig när jag skulle ut och fika med Sanna :)
B.t.w. jag gick upp tidigt idag och tränade på crosstrainern, 6 kilometer, hihi*


Blandat väder, blåsigt och osäkert. Därför valde jag svarta strumpbyxor och högklackat.


Ok, så till the big news.. Idag när jag kom hem från allt mys med Sanna så ringde det i min mobil. Kände inte igen nummret men svarade som vanligt. :) "Ja hej jag ringer från New Yorker" sa en röst i telefon!!!! För er som inte har hört talas om New Yorker förut så är det en klädkedja. Jag har nämligen sökt jobb där, och dem undrade ifall jag kunde komma på anställningsintervju nästa torsdag, hahah, jag blev så lycklig :)




Detta är bilder från deras hemsida, länk: http://www.newyorker.de/pages/en/fashion.html

Riktigt fräck affär verkar det vara, skulle verkligen vara en ära att få arbeta där. Åhhh, lova att ni håller tummarna för mig nästa torsdag, jag kommer säkert vara väldigt nervös, och vad ska jag ha på mig?? Haha.. Måsta vara drop dead gorgeous :)

Massa pussar från mig :)


Check out ma new nails




Samma stil som förra gången. Fast denna gång använde jag en corallfärg istället för svart. Lite sommrigare, och så passar det bättre till min stil som jag kör nu, som involverar mycket brunt läder.

Over and out / Jess

E-news - Heidi & Seal

Åhh, jag har funnit en ny sida att surfa runt på. Ni känner säker till kändiskanalen E! Dem har även en blogg, där alla deras nyheter finns med, och mycket mer. Väldigt kul slöläsande.

Jag fann en nyhet om Heidi Klum och Seal, som är ett av mina favoritpar inom kändisvärlden. Den adresserar Karl Lagerfeld och hans påhopp som han gjort mot paret under den senaste tiden. Han hävdar att Heidi är för fet för catwalken, att ingen vet vem hon är och kanske det hemskaste, tycker jag, är att han smutskastar Seal. Enbart på grund av dem ärr hans ansikte är täckta av, som är spår från hans barndom.  

Seal, Heidi Klum

Varför måste idealet vara som det är? Heidi är inte för tjock! Jag blir bara ledsen när man döms helt och hållet på grund av sitt utseende. Jag hyllar dem båda för att dem ens står ut, och för att dem fått sitt äktenskap att fungera trots allt kändisskap.

Kramkram

Dåligt väder.

Jag vill bli helt frisk! Jag längtar efter att träna! Jag funderar på om jag kanske kan trampa ett par kilometer på crosstrainern som står där ute, hade vart så skönt, mamma har nämligen bytt sin motionscykel mot en crosstrainer. :) Men antagligen får jag bara hostattacker, men får nog försöka sen lite senare ändå, nån gång måste det ju ge sig. Tills dess tror jag att jag kurar ner mig i soffan och löser sudoku :)

Vi kanske ska ut och grilla ikväll får se. Fick höra att älsklingen har planerat att ha sin semester från nästa vecka och tre veckor framöver, resa???? :) Det skulle jag vilja i alla fall, får väl se om jag hinner få mig något jobb annars tar jag gärna en resa med sötnosen min.

Det blir i alla fall många mysiga dagsutflykter, vill bland annat till Liseberg snart! :)

Hörs snart igen :)


Smoothie-tips!

Det där med en tidig morgon gick väl sådär, men jag vaknade i alla fall tidigare än igår, gick upp klockan 11. Så imorgon går jag upp klockan 10, en timma tidigare varje dag.

Ett bra sätt att börja dagen på är med att dricka en smoothie :) Du får i dig massa frukt och nyttigheter och det mättar...

Dagens recept:
- 1 Banan
- 1/4 Vattenmelon
- Ca 1 1/2 glas med yoghurt (jag använde valio naturell)

Det är allt som krävs för att få en nyttig och bra start på dagen. När jag har blivit helt frisk funderar jag på att börja dagen med att träna, det skulle vara väldigt skönt.



På bilden, min underbara smoothie, sekunder innan mixning :)

Kramkram, ha en bra måndag :)

Vart tog denna dag vägen?

Så kan det gå. Sent igår kväll åkte vi hem från Papí, och det märktes på oss båda att vi var riktigt trötta imorse. Vi vaknade kl 12!! Ush! Hatar att sova så länge, kanske just för att så många av dem senaste dagarna har blivit just så. Imorgon ska jag gå upp tidigare, om inte för att blogga, haha! Det får vara min motivation.

Älsklingen fick dock en väldigt mysig idé när vi låg och trilskades med tanken av att gå upp. Jo, nybqakat bröd och massa gottit till frukost. Så vi drog till affären (jo, en liten protest från mig kom för att ja var tvungen att följa med) och köpte nybakat bröd, juice, gröt, pålägg, yoghurt, vattenmelon och en massa gottit.

Inte för att vi orkade att äta allt, men ändå...

Vi hann med att träffa Patriks syster, Katrine, en snabbis, hon gav mig en studentpresent. Så sött av henne! Ni kan få en bild av den senare har ingen kamera här. Det var ett rött armband från baglady :) Me like!

Sen blev jag hungrig och vi åkte hem, b.t.w. bästa låten idag måste vara "Hotel california" :) Very good good...

Allt som allt, en mysig dag, trots att man varit lagom trött hela dagen för att man gick upp för sent.. Haha

Puss och god natt, hoppas ni sover gott!


Ännu en dag hos papí

Vi har precis ätit upp lasagnen som jag och Patrik omsorgsfullt gjort. Mätta och belåtna. Vi skulle precis till att åka och hämta Patriks mamma på flygplatsen, ett par timmar bort... när hans pappa ringer och säger att det är ju inte idag som hon kommer hem. Åhh, blir så trött på folk som inte har nån ordning runt sig. Jag är ett kontroll freak och blir typ lite nervös och arg när det inte är nån koll på nånting. Åhhhhhhh.....

Irriterad blir jag.


Jaja, annars så har dagen varit bra. Har varit på långpromenad och ja, inte hunnit så mycket mer. Hafe en slapp och god dag alltså.


PUSS


idag

på promenad ska vi gå.. snörvlig i näsan är jag, men ut ska vi. Puss, hörs sen!

regnregnballerinateregnregn

Det är typ vad min dag verkar bestå av. Regn regn, och mer regn. Sen en massa te för att annars kan ja inte prata med folk, fruktansvärt ont i halsen, och kanske ballerina. Har tagit fram paketen, det är bara att det blir så mycket ballerina hemma hos pappa, jag är ju ett riktigt kakmonster, haha!

Åkte till färgaffären för att köpa lite vit färg och grejer för att hjälpa pappa här hemma. Men tror du inte att dem hade lunchstängt! Jaaaao, välkommen till landet ingenstans!


Ha en fortsatt bra fredag :) / Jess


Idag är början på resten av ditt liv.

Jag som alla STUDENTER 2009 står vid ett vägskäl. Det är nu som mycket livsförändrande kommer att hända, många möjligheter och många vägar kommer att visa sig. Kan vara lite svårt att tänka sig när man sitter hemma hos pappa och dricker te och kollar ut genom ett fönster på regnet, men det är faktiskt så det är. Jag har kommit fram till slutsatsen att det spelar ingen toll vad man gör vid detta vägskäl, för vad det än är kommer det att ha varit viktigt i slutändan.

Jag vill att ni ska se vår blogg som en resa. Något att följa, något att mäta utvecklingen med. Och resan börjar här och nu!

Mål för snar framtid:
- Skaffa ett jobb
- Utveckla bloggen
- Ha så mycket kul som möjligt i sommar
- Hålla god kontakt med alla från skolan
- Flytta till Barcelona! - efter sommaren.


Medel för mål
-
Söka en jävla massa jobb! - Inte ge upp!
- Fortsätta att locka läsare och utveckla bloggen till en personlig resa.
- Festa, sola, åka på utflykter, Liseberg, Stockholm med mera..
- Försöka stämma träff med folk från skolan så ofta som möjligt, som näst vecka, då ska vi grilla, myspys!
- För att flytta till Barcelona måste vi först åka dit och kolla hur det är. Ingen av oss har besökt staden så det måste bli det första steget. Sen kan vi börja söka efter jobb, vilket vi får göra när vi är där. Så vi planerar att ta en semester dit och se om detta är vad vi vill. Jag är heller inte säker på om min älskling kanske vill, men annars åker jag själv, för detta är något som jag länge drömt om. Men han följer säkerligen med på semestern dit, som vi troligen tar i slutet av sommaren. 
            
               Så, delmål för målet:
                               - Boka resa till Barcelona
                               - Åka dit och kolla läget. Söka jobb och bostad.

Detta är alltså vad jag har att sträva efter på kort sikt. Självfallet har jag planer på studier längre fram, men det är inte förrens om ca 1 år :) Ett underbart år! hihih..


Tips
Kom ihåg att när ni sätter upp mål så är det lika viktigt att sätta upp medel för att nå målet, och om målet är stort, sätt upp delmål! Något som fastnade från skolan i alla fall, haha!


Måste oxå berätta att vi åt vår första jordgubbe från lilla plantan här om dagen, hihi*

Pusspsusspusspsyssspysspsysspsysss, Jess


Home

Hemma är väl en konstig term. Jag har tre hemnycklar. Betyder det att jag har tre hem? Eller att jag alltid är välkommen på tre olika platser? Eller att jag är hemma när jag är där? Har JAG ett hem, eller är jag inneboende överallt.

Frågor som jag brukade fundera på, förr. Men inte idag. Jag har tre hemnycklar för att jag har tre hem. Enkelt. Nu är jag i ett av dem hemmen som det var ett tag sen jag besökte, hemma hos pappa. Det första jag kände när jag kom hit var lappsjuka, men det börjar gå över. Har varit med Johanna (love ya!) ett par timmar nu, och sa snart börja med maten, sen ska jag och Johanna hitta på något kul igen :)

Tack för att du får mig att känna mig hemma, Johanna. Det är hela vårt förflutna som får mig att minnas så många minnen när jag kommer hem. Och det är dels därför detta hem alltid kommer att vara så nära mitt hjärta, och för evigt i mina tankar. 


När jag kommer hit ser jag inte längre frågor som hopar sig kring varje hörn, jag ser svar...


/ Jessss 


Listan...

1. Hur gammal är du om fem år? Gammal, 24
2. Vem var den sista du träffade? Alldeles nyss, mamma
3. Hur lång är du? 176, och älskar klackar!
4. Vilken var den senaste film du sett? Kommer inte ihåg, hade fullt upp med att äta pistagenötter, min nya last, haha!
5. Vem ringde du senast? Peter
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? Älskar dig såå! - Till älsklingen!
7. Vad är dagens planer? Dagen är snart slut, men ja satsar på att sluta ha feber!
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Det beror på, vill jag ha svar på en gång ringer jag..
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? Skilda
10. När såg du senast din mamma? Nyss
11. Vilken ögonfärg har du? Grönmelerade
12. När vaknade du idag? 11
13. Har du någon gång hittat en katt? Nope
14. Vilken är din favoritplats? Platsen mellan min älsklings armar
15. Vilken plats föredrar du minst? Nånstans där det blåser och är kallt.
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Som tur är så vet jag inte det nu...
17. Vad skrämde dig som barn? Mörker, alltid varit rädd för det.
18. Vem fick dig att skratta senast? Peter
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? Japp
20. Har du stationär eller bärbar dator? Bärbar, liten söt
21. Sover du med eller utan kläder på dig? Without
22. Hur många kuddar har du i sängen? För många för att räkna
23. Hur många landskap har du bott i? 2, fast två länder också..
24. Har du någon gång spytt på fyllan? Faktiskt inte.
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Barfota i gräset, strumpor inne och skor för utgång!
26. Är du social? Ja, för det mesta. Är jag stressad så är jag oftast fokuserad, men annars är jag social till 1000
27. Vilken är din favoritglass? Kulglass, smakerna: choklad, blåbär och melon
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Hjälpa barn
29. Tycker du om kinamat? Mums
30. Tycker du om kaffe? Ett måste på morgonen.
31. Vad dricker du till frukost? Hallo???! Kaffe!!!
32. Sover du på någon särskild sida? Ja, den som är ledig.
33. Kan du spela poker? Självklart, poker face!
34. Tycker du om att mysa? Nej, ÄLSKAR att mysa!
35. Är du en beroendemänniska? Finns det sånna? Haha, NEJ inte ja..
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Kungen!
37. Vill du ha barn? Ja!
38. Kan du några andra språk än svenska? Japp japp
39. Har du någonsin åkt ambulans? Nope

40. Föredrar du havet eller en pool? Havet, sand mellan tårna och salt i håret.
41. Vad spenderar du helst pengar på? Fika och diverse shopping, skor och kläder.
42. Äger du dyra smycken? Ja.
43. Har du någon gång testat narkotika? Har aldrig kommer aldrig!
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? After Eight
45. Vem är den roligaste människan du känner? Pernilla
46. Välj ett ärr på din kropp? Under mitt knä. Stort. Fint sommarminne!
47. Vad har du för ringsignal? Don't worry, be happy! - Bob Marley
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? Ja, mamma har sparat dem.
49. Flirtar du mycket? Nej, men uppfattas så ibland, jag är bara trevlig.
50. Vart togs din profilbild för din blogg? I Paris! J
51. Kan du byta olja på bilen? Självklart! Pappas flicka.
52. Har du fått fortkörningsböter? Inte än.
53. Vilken var den senaste bok du läste? Hmm.. Läser SNÖ nu.
54. Läser du dagstidningen? Lite granna, till morgonkaffet.
55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nope.
56. Dansar du i bilen? KONSTANT
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? Mix Megapol
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Kom ihåg lapp
59. När var du i kyrkan senast? På min kusins konfirmation, länge länge sen.
60. Vilka personer utmanar du? Alla som kommer min väg!


Mina studentpresenter! - massa bilder

Studentveckan var definitivt den bästa i mitt liv, vi hade sååå kul :) men något som jag ännu inte visat för er är mina studentpresenter...

Utav min kära mamma fick jag en helt underbar klocka! Vi var och letade efter den perfekta klockan ihop och mitt mål var att finna en riktigt stor herrklocka, och om vi gjorde! Haha.... Märket heter TW STEEL och har ett Schweiziskt ur, vilket är dem bästa. Jag fick också lära mig att märkesklockor som Mark Jacops, som jag först kollade på, har mycket sämre ur i sig, budgetur helt enkelt, tråkigt nog. Så jag valde bra ur, och absolut design, love it!



Älskar alla små urtavlor som visar allt möjligt :) Typ datum, sekunder och så.



Bandet på klockan är svart som ni ser, i äkta skin.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Till min bloggs fördel fick jag något som jag verkligen tycker var kul. Något som jag kan öva min kreativa sida med. Utav min älskling, Patrik och pappa fick jag en kamera! Det är en canon EOS 1000D och den är helt fenomenal att fota med. För någon som mig som bara har använt digitalkameror och liknande innan är det ett stort hopp till systemkamera. Jag älskar att ta kort numera, fotar allt omkring mig. Så jag hoppas på att få visa upp massa bilder på bloggen.



Here it is, ma baby!

Jag fick också tillbehör till lilla kameran. Nu har ja inte tagit kort på dem, men fick väska, minneskort och ännu ett objektiv :) Lucky meee!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nu tycker jag att vi går över till några av smyckena jag fick :) Det var värre än julafton för mig, hihi*



Från Avi & Lena (märket) en stor silverrosring som jag fick av kära mor! Divine!



Ett halsband och armband från mitt favoritmärke, DIDDI, älskar alla budskap dem skriver på deras berlocker...hope, faith, love true....




Ett armband som jag fick av lillsyrran, väldigt fint! Det är av märket Dyrberg/ Kern :)



Till sist... Detta är inte vilken ring som helst, för mig är det en mycket speciell ring. Det är min mormors ring. Hon har haft den varje dag så länge jag kan minnas, hon är som jag, älskar smycken! Det är en guldring med en rosa sten i. Jag fullkommligt älskar den, och har sen jag varit liten frågat mormor om jag får prova hennes rosa ring.. Världens finaste present, tack mormor!

PuSs AlLa GlAdA / JeSs 


Gårdagens Outfit

Heej, visst lovade jag er att lägga upp en bild på min outfit, visst gjorde jag det, och sen glömde jag bort det, fy på mig... Kom i alla fall på det igen och nu ska ni få den. Ni får dock inte dagens outfit för jag ligger till sängs sjuk med feber och känner inte alls för att ta kort på mig när jag ser ut som jag gör nu.

Gårdagens Outfit


Randig tröja från Zara, svart baslinne från Gina Tricot och mina nya jeans från Gina Tricot




Älskar jeansen!! Och min nya kamera som tar så fantastiskt skarpa bilder :)

Så, det var gårdagens outfit, nu ska jag börja ta kort på mina studentpresenter så får vi se om jag får lagt ut dem oxå! Och så ska jag dricka blåbärssoppa och mysa, det får man när man är sjuk ;)

Kramar från en sjuk /Jess


Bloglovin'

Följ vår blogg på bloglovin'.. Klicka på den underliga kvinnan som representerar ikonen för bloglovin' i högra spalten :)

Studentbilder

Jag har visat så lite bilder från min student så ska visa lite fler för er.. åhhh, vilken underbar dag det var!



Haha, tokiga jag ska visa min skylt högst så alla kan se...



Jag och papps



Här öppnar jag presenter...

Jag kommer lägga in fina bilder på det som jag fått oxå, men just nu har ja inte tillgång till allt, har precis kommit hem, men mina saker är fortfarande kvar hos älsklingen, hoppas på att han är snäll och kör hem dem senare :)

Massa pussar till er, och tack för att det är så många som besöker min blogg just nu, JÄTTEKUL! Hoppas att det fortsätter så!!! :) Hörs senare, och då visar jag DAGENS OUTFIT!


KiSsEs/JeSs

Fixa naglarna - GUIDE - steg för steg

Det var längesen som jag använde mig av olika färger och stenar när jag gjorde mina naglar. Det senaste har jag sett en del guider på bloggar angående naglar, dock är det alltid lösnaglar det har att göra med, men jag gör med mina egna naglar. Jag vill visa för er att det går precis lika bra. (och hemligheten till långa naglar är att fila ofta, så enkelt är det...)

Jag kommer att visa hur jag har gjort naglarna steg för steg, så häng med! (L)


STEG 1 - (tagit bort mitt förra nagellack och gjort rent naglarna, så gott det gick, haha)




STEG 2 - (två lager vitt nagellack som grund)




STEG 3 - (nu målar jag det svåraste lagret, här målar du halva nageln svart. Måla hur som helst men jag målade det snett och undersidan av nageln svart. Det är svårt att få det rakt, men det är inte väldigt noga, eftersom du ska kompletera med stenar.)




STEG 4 - (Nu kommer det pilligaste steget, kom ihåg att du måste vänta tills allt har fastnat ordentligt innan du börjar. Nu ska stenarna på... Jag har köpt klistermärken denna gång, enkelt och snyggt. Fann klistermärken med stenar och svart mönster kring, blir perfekt till mina naglar. När stenarna är på glöm inte att lacka med klarlack, gärna dagen efter också, då håller det bättre.) Såhär blev det slutgiltliga resultatet:





Små snygga detaljer, och riktigt snygga naglar :)

Kram på er, ha en skön kväll/ Jess

studenten...

Haha, trött och hes efter en massa studentfirande! "Fy fan vad vi är bra, för vi har tagit studenten!"
Idag blir det en lugn och go dag, med tanke på att ja just ätit frukost, och sitter med kaffekoppen...KISSES

för jag har tagit STUDENTEN!

En snabb uppdatering!! Igår tog jag STUDENTEN! Det är helt sjukt, jag har fortfrande inte förstått det! Dagen var helt underbar, perfekt.

Vi var ute dagen innan också och jag var inte hemma förrens vid tre på natten, men var ovanligt pigg på studentmorgonen. Älsklingen min hade gjort pannkakor till mig kvällen innan så jag fick ju i mig lite mat i alla fall, haha. Sen var det bara att göra sig iordning, ta på mössan och dra till parken för champangefrukosten :) *me love*...

Jag kommer att lägga upp massa bilder från min stora dag, men har inte kameran här (är hos Patrik) så lägger upp två bilder jag hade på mobilen.. från champangefrukosten:



 


 
Söta Peter i parken med champange!



Pernilla och Wilson posar mot solen, haha.. *snyggingar*

Ikväll ska vi ut igen. :) Har bokat middag på en krog och sen blir det festa festa festa!!!

Kommer att lägga upp bilder så fort som ja kommer hem igen och får tid, vilket kanske inte blir imorgon, rätt full dag då med, pappa fyller nämligen år :)
PUSS PUSS/ Jess


My new BFF

Paris Hiltons "nya" serie har nu kommit till Sverige - My new BFF. Jag vet inte om ni såg den, jag såg bara dem sista minuterna och det verkade extremt löjligt. Jag trodde ändå inte att det skulle vara så illa. Jag tyckte ändå om hennes förra serie som hon gjorde med Nicile Richie.

Vad tyckte ni om den nya serien?


Vågar man flyga?

Det är kanske frågan man ställer sig nu när dem faktiskt har börjat tappa bort flygplan sådär hux flux... Inte särskilt säkerhetsgivande, men men, vad gör man när kusin ringer och frågar om man vill komma och hälsa på henne under hennes sista veckor i London, jo, man kollar efter biljetter, haha!

Kollat ryanair nu, och tyvärr verkar dem ha de billigaste biljetterna, tycker inte om att flyga med dem, dåliga plan och dåliga avreseplatser. Ska ta och kolla SAS och liknande, det erbjudandet som ja fann på ryanair var såpass dyrt att det kanske kan finnas en billigare sista minuten nånstans :) hoppas kan man alltid.

Det finns dock ett litet krux, med det hela... Tänk om ja får ett jobb, eller om någon ringer med ett jobberbjudande när jag är borta. Det är väl inte hela världen kanske, men ja funderar på ifall jag ska gå och höra med dem som jag tror att jag kanske kan ha fått ett jobb hos och se om jag inte skulle kunna få ett svar. Det är så stressande att inte veta ifall jag får det eller inte. Jag vill verkligen ha det nämligen. Hoppas hoppas...


Så, bara en snabb liten update, nu ska ja tillbaka till sökandet av flygbiljetter. Uppdaterar nog med lite roliga bilder sen, det är ju trots allt studentveckan denna veckan :)

PUSS/ Jess





Blondinbella har städare!!!

Hahaha, jag skrattar så jag dör! Idag skrev lilla Bella att hon inte kunde vara hemma för...STÄDAREN skulle komma på eftermiddagen. Hon bor ju i en lägenhet! Visst, jag förstår att hon har mycket att göra, och Jens också, men är det verkligen så jobbigt? Antagligen. Jag läser faktiskt hennes blogg rätt ofta, tycker det är lite intressant, men ja var tvungen att poängtera detta speciellt, för det var så kul :) hahah...

För mig får hon gärna ha en städare, ja menar, önskar inte alla nån gång att dem hade en städare? Och en diskare framförallt, för alla oss som inte har diskmaskin!

Hahaha/ Jess


Ny header!

Denna gång är jag faktiskt ganska nöjd, ska fortsätta lära mig photoshop, men är man nybörjare så är man, haha.. Detta är i alla fall den nya headern :)

Kramar/ Jess

Paris Hiltons nya kropp!



Ida gör msn-hälsa ett reportage om Paris Hiltons nya kropp, då hon posar i vad jag anser vara en otroligt snygg baddräkt! Den senaste tiden har Paris faktiskt ökat lite i vikt, och det anser jag vara väldigt snyggt. Se på hennes kropp nu, inte alls lite utpräglad och svag, nu ser hon stark och kvinnlig ut...

Vad tycker ni? borde hon gå upp/ner i vikt? Eller ser hon bra ut som hon gör?


Kommentera gärna/ Jess


RSS 2.0