Det är snart studenten!!

Idag insåg jag vad nära det är, snart är verkligen studenten! Det är både svindlande läskigt och kopiöst roligt. På någt konstigt sätt råkade jag oxå bli utnämnd till arrangör för studentmiddagen på smögen. Inte riktigt något som jag i vanliga fall skulle ha tagit tag i, men men.

Har föresten haft en helt underbar helg, hur har er helg varit? Lördagen spenderade vi på stranden bland klipporna. Alldeles ensamma jag och älsklingen. Det var helt underbart, massa sol och massa mys. Söndagen spenderade vi dels på shoppinggatorna. Där Patrik i all hast såg en skylt att dem sökte jobb, i en Gina butik. :) Överlycklig blev jag. Som tur var hade jag en CV liggandes i bilen så vi rusade tillbaka och sen sökte jag jobbet. Jag hoppas att det gick bra, det skulle ha varit otroligt kul att få jobba i en av mina favoritaffärer. A dream come true maybe?

Sen närmare på kvällen blev det fotboll, Patrik skrek och kollade, jag satt och frös och åt hamburgare..hihi*

BTW, jag köpte dem perfekta skorna till studenten igår, dem var helt fantastiska. Tyvärr tänker jag inte visa upp dem här i bloggen än, för jag vill inte att alla ska se dem, hihi, *luring*

Känns så underligt att det snart är student och att jag inte har någon koll än på vad jag ska göra. Jag förösker mest att inte få panik, och det är väl en bra ide. Haha. Men seriöst, jag ha ringet jobb! Ingen plan alls egentligen. Men någon gång ska väl jag också bara låta ödet ta sin väg och leda mig, kontrollfreak som jag är... jag hoppas verkligen att något av dem jobb jag har sökt hör av sig, jag har goda referenser och jag har sökt många jobb, så det är väl inte helt omöjligt, eller?

Nu har jag lite grejer att göra innan hela dagen går förbi:

- Power-walk
- Duscha
- Läsa filosofi
- Packa (ska hem till Patrik)
- eventuellt söka något mer jobb, ifall jag hittar ngt

Sen ikväll ska jag försöka hinna med att lägga upp ett litet bildspel från i helgen. Puss alla söta / Jess


Kommentarer

Vi hatar elaka kommentarer! - skriv nått sött!:

Namn:
Ska vi komma ihåg dej?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0